Liste med Danske Affiliate Netværk

Herunder kan du se en række danske affiliate netværk. Længere nede kan du se, hvad jeg mener om de enkelte netværk og hvilke jeg benytter.

Partner-Ads.dk
Partner-Ads.dk er helt klart det affiliate netværk, hvor jeg tjener flest penge. 90 – 95 % af min indkomst kommer fra dette sted.
Partner-Ads.dk har over 500 forskellige programmer at vælge mellem og er nemt og enkelt at finde rundt i.
Man kan se en oversigt over programmer med højeste EPC (forventet indtjening pr. klik) og lignende, hvilket for mig er meget brugbar. Desuden har Partner-Ads et søgeværktøj som du kan bruge til at finde forhandlere af produkter med, som er medlem af Partner-Ads affiliateprogram.

Når du er accepteret til et program på Partner-Ads.com, er du accepteret til programmet på alle websites. Der er dog ikke nogen tracking, så hvis du har affiliate for samme program på flere af din hjemmesider, kan du ikke spore, hvilken hjemmeside salgene kommer fra. Dette problem kan dog løses, jeg bruger selv tjeneste Livecounter.dk til dette.

Af interessante programmer hos Partner-Ads.com kan blandt andet nævnes:

 • WhiteAway.com
 • 10-4.dk
 • XL-byg.dk
 • MyTrendyPhone.dk
 • Nicehair.dk
 • Made4men.dk
 • Billigvoks.dk

Overstående programmer er ikke nødvendigvis nogen jeg tjener penge på, men store programmer, der helt sikkert er muligheder ved.

Tradedoubler
Tradedoubler har et stort udvalg af kampagner og har annoncører fra mange lande, i modsætning til Partner-Ads der hovedsageligt opererer i Danmark. Tradedoubler giver mig en lille slat penge, hver måned, men min tiltro til dem er ikke helt i top. Deres tracking fungerer efter min mening ikke optimalt – og mine erfaringer er, at man går glip af mange salg hos Tradedoubler – dette er i øvrigt en holdning jeg deler med mange andre.

På Tradedoubler skal du ansøge for hver af dine hjemmesider til hvert program.

Af interessante programmer hos Tradedoubler kan blandt andet nævnes:

 • DustinHome.dk
 • Stadium.dk
 • Silvan.dk
 • Magasin.dk
 • Coolshop.dk

Adservice
Adservice er det tredje affiliate program jeg bruger. Oprindeligt oprettede jeg mig her, fordi de havde Wupti.com i deres sortiment, men da Partner-Ads sidenhen fik dette, flyttede jeg min kampagner over til Partner-Ads.
Adservice virker meget professionelt og overskueligt, men der er alt for få programmer, der giver provisionsprocent, men i stedet giver fastlead, typisk for at skaffe en hjemmeside medlemmer.
Da jeg via. affiliate typisk sælger produkter, har faste leadpriser for at skaffe medlemmer, ikke den store interesse for mig.

Når du først er blevet accepteret til ét program på Adservice, kan du bruge programmet på alle dine hjemmesider. I modsætning til Partner-Ads kan du se, hvilke af dine hjemmesider salgene kommer fra.

EuroAds.dk
Jeg har en bruger hos EuroAds.dk, men sidst jeg kiggede var der ingen spændende kampagner for mig. De fleste kampagner mindes jeg er leads, hvis brugere tilmelder sig i konkurrencer og lignende.

Webgains.dk
Webgains har jeg ingen erfaringer med.

2 thoughts on “Liste med Danske Affiliate Netværk”

 1. Hej

  Hos Partner-ads kan du godt se hvilket website salget kommer fra.

  Når du i din statistik eller oversigt over indtjening pr. dag klikker på salg kan du se en specifikation inkl. hvor klikket kom fra.

  Det er også muligt via menupunktet ‘Salg/lead statistik’ at afgrænse på domæne 🙂

  Mvh.
  Ken Schultz
  Partner-ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *